13/4-2020 
 
Ingredienser
600 g fläskfile
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 msk ( 1+1 msk ) smör
10 soltorkadetomater i olja
1 vitlöksklyfta
1/2 färsk röd chilifrukt
1 tsk organo
1 tsk timjan
3 dl vatten
3 msk kalvfond
2 dl vispgrädde
1 dl finriven parmesanost
10 körsbärstomater
 
Gör så här 
Sätt ugnen på 200 grader
 
Putsa köttet och skär i skivor. salta och peppra och bryn köttet runt om i en stekpanna med1 msk smör lägg över i en ugnsform.
 
Strimala de soltorkade tomaterna .
Skala och hacka vitlöken.
Kärna ur och finhacka chilin 
Fräs tomaterna, vitlöken,och chili ett par minuter i en stekpanna med 1 msk smör.
 
Krydda med organo och timjan och späd med vatten, fond och grädde.
Låt koka samman ett par minuter.
Tillsätt parmesanost och häll över köttet.
 
Strö på delade tomater och tillaga i ugnen , 15 minuter
 
Vid servering Garnera ev med organo / eller timjan och
servera gärna med rotgrönsaker i ugnen eller bara vanlig kokt potatis .
 
Lycka till